Joshua en Sophie op reis

Dag 23 Universal Studios Hollywood

Vanmorgen zijn we op pad gegaan naar Universal City. Dit is de wijk waar de Universal Studios zitten. Iedereen kent de films van Universal studios wel. Dit zijn de 10 succesvolste :
1 Jurassic Park
2 E.T. the Extra-Terrestrial
3 The Lost World: Jurassic Park
4 King Kong
5 Meet the Fockers
6 Bruce Almighty
7 Jaws
8 The Bourne Ultimatum
9 Back to the Future
10 The Grinch

Net als in Disney moet je goed opletten en van te voren opschrijven war je auto staat. Anders kan het lastig worden om je auto terug te vinden.

Aangekomen zijn we begonnen met de wereldberoemde studio Tram tour. Dit is wel even iets anders dan de tram tour in Disneyland Parijs. Deze tour neemt je 45 minuten mee in de echte filmstudios. Ze laten je zien waar de huidige schows worden opgenomen,. Zo kwamen we langs de studio’s van onder andere CSI en de kaskraker de Blacklist.

Ook laten ze zien welke decorstukken er bijvoorbeeld gebruikt zijn bij Bruce Almighty. Dat de huizen die ze gebruiken bij Desperite Houswifes al 10 tallen keren zijn gebruikt in andere films, maar dat net een ander kleurtje of een andere hoek van de camera, het voor de kijker ineens een ander huis lijkt. Een straatje in Parijs wordt binnen een uur omgetoverd tot een duitse straat.

Daarna was het tijd voor the Simson Ride, een virtuele achtbaan. Toen we daarna in de Jurrasic Park attractie wilde, zagen we dat deze voor onderhoud was gesloten, Daar baalde we enorm van. Dus toen in de Mummy achtbaan. Een ware belevenis !

Schrek 4D en vervolgens een Special Effect show. Hierin laten ze zien hoe ze je tegenwoordig enorm voor de gek houden met de techniek.

Een nieuwe attractie die net open was, Verschrikkelijke Ikke. Een 3D show rondom de succesvolle film. De attractie is erg in trek bij jong en oud.

Onze laatste show voor vandaag was de stuntshow naar de gelijknamige film Waterwold. Water, Geluid, Muziek en heeel veel special effects ! Je weet niet waar je moet kijken er gebeurd overal wel iets. Een mooie afsluiting van een fantastische dag. In Universal zorgen ze voor voldoende refresh punten. Een ventilator waar water voor wordt verneveld. Dit doen ze ook in alle open wachtruimte. Hierdoor is 34 graden perfect te verdragen. Universal Studio’s Hollywood, als je de tijd hebt om het park te bezoeken. zeker doen. Veel leuker dan Universal Orlando.

Na ons bezoek aan Universal zijn we via Sunset Boulevard en een rondje Beverley Hills doorgereden naar de Ocean Drive. Hier hebben we de auto geparkeerd en zijn we over het mooie Santa Monica strand naar de World Famous Santa Monica Pier gelopen. Met de ondergaande zon was het super mooi. We hebben vanavond even snel wat gegeten bij Bubba Gump. Sophie had heerlijke garnalen noodles en Joshua had garnalen Shaslicks.

Daarna zijn we door het Santa Monica Park (grenzend aan Ocean Drive) teruggelopen. Het was een leuke wandeling. De mensen waren nog steeds aan het hardlopen of Yoga aan het doen in het park. Het was toch al 21.30u.

Kortom, een lange maar absoluut super leuke dag geweest !

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!